Vacature 65+ Technische Dienst Medewerker

65+ Technische Dienst Medewerker in Vrouwenpolder

65+ Technische dienst medewerker

 • Vrouwenpolder
 • Technische dienst en onderhoud
 • 22-3-2024
Delen

65+ Technische dienst medewerker

Even voorstellen...

Welkom bij Camping de Zandput, waar we op zoek zijn naar ervaren technische experts om onze Technische Dienst te versterken. Als 65-plusser heb je wellicht een schat aan ervaring die we graag benutten om ervoor te zorgen dat onze camping in topconditie blijft.

Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...

Als lid van de Technische Dienst ben je de 'redder in nood' voor alle technische uitdagingen op de camping. Of het nu gaat om het onderhouden van elektrische installaties, reparaties aan kampeerfaciliteiten, of het oplossen van technische storingen, jouw expertise is van onschatbare waarde. Je werkdag begint met het inspecteren van de campinginfrastructuur en het plannen van preventieve onderhoudsactiviteiten. Tijdens het kampeerseizoen ben je ook beschikbaar voor spoedreparaties en assisteer je kampeerders met technische vragen.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Salaris in schaal 3 cao recreatie: min. € 2.201,94 - max. € 2.831,34 bruto per maand op basis van 38 uur;
 • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
 • Een warme maaltijd als je 's avonds werkt;
 • Een toeslag van 25% als je op zondag werkt;
 • Reiskostenvergoeding van 0,23 per km (vanaf 5 km enkele reis);
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur p.w.), waarbij je ieder jaar extra dagen ontvangt;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Opleidingsmogelijkheden via Roompot Academy;
 • Collectieve zorgverzekering en korting op verschillende overige verzekeringen;
 • Een personeelspas waarmee jij en je familie korting krijgen op een verblijf bij Roompot en waarmee jullie gratis gebruik mogen maken van bijvoorbeeld het zwembad en het minigolf.

Enthousiast geworden? , de manager van de supermarkt, neemt jouw sollicitatie in behandeling en neemt contact met jou op!

Wie ben jij?

We zoeken naar 65-plussers met een technische achtergrond, bij voorkeur in onderhoud of reparaties. Ervaring met elektrische systemen, sanitair, en algemeen onderhoud is een pluspunt. Belangrijker nog is jouw proactieve houding, probleemoplossend vermogen en de bereidheid om technische uitdagingen aan te gaan.

Toonaangevend

Jouw bestemming

Vanaf familiebadplaats Vrouwenpolder rijd je via mooie polderweggetjes en dijkjes de duinen tegemoet. Midden in de duinen ligt onze familiecamping De Zandput. Naast de camping staan er ook enkele bungalows op het park waar onze gasten in kunnen verblijven. Houd je van een gemoedelijke sfeer en collegialiteit? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Een leuke baan in een gezellig team op de Camping!

Contactinformatie

Kun je niet wachten om te beginnen?

Functie:65+ technisch dienst medewerker
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2201 – 2831
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Roompot Vakanties via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Veere
 2. 65+ Technische Dienst Medewerker Roompot Vakanties 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures