Vacature Allround Timmerman

Allround Timmerman in Serooskerke Gem Veere

allround-aankomend-timmerman

Wij hebben momenteel een openstaande vacature voor een allround timmerman en een vacature voor een leerling timmerman in en rond Walcheren. Ben jij geïnteresseerd in een van deze vacatures en zie je jezelf al helemaal werken bij een leuk bedrijf dat al jaren actief is in de sector? Lees dan zeker verder.

Voor onze vacature voor allround timmerman zoeken we iemand die vakbekwaam en gemotiveerd is, waar kwaliteit, inzet, en vakmanschap vanuit gaan. Je moet zowel zelfstandig als in collegiaal teamverband klantgericht kunnen werken en beschikken over een ruim technisch inzicht en weten van aanpakken.

Ben je geïnteresseerd in onze vacature voor leerling timmerman? Wij zoeken iemand die gemotiveerd is en opgeleid wil worden tot timmerman. Je moet beschikken over technisch inzicht en bereid zijn tot het volgen van cursussen.

Wat hebben wij aan te bieden?

We zijn al meer dan 25 jaar actief in en rond Walcheren. Momenteel bestaat ons team uit negen vaste medewerkers, maar we zijn steeds op zoek om uit te breiden.

Als aannemer in regio Zeeland biedt op maat gemaakte professionele oplossingen aan voor een gedeelte of het totale project en streeft voortdurend naar verdere perfectionering van haar dienstverlening. Kortom, een onderneming die voortdurend in beweging is, zodat zij haar klanten telkens een passende en verrassende oplossing kan aanbieden.

Je werkt bij een leuk bedrijf met een prettige werksfeer en enthousiaste collega's en met afwisselend werk in een zeer gemotiveerd bedrijf. Je krijgt een verloning die in overeenstemming is met het niveau van de functie, opleidingsmogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de BOUW CAO.

Solliciteer vandaag nog

Wil je graag reageren op onze vacature voor leerling of allround timmerman? Stuur je motivatiebrief en je cv dan door via e-mail naar . Dan kan je contact opnemen met via het nummer .

Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf B.V.

De Padweie 20
4353 RW Serooskerke
T:
E:Functie:timmerman
Startdatum:03-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Veere
  2. Allround Timmerman Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf 03-02-2024

Bekijk ook andere vacatures