Vacature Watersport Monteur

Watersport Monteur in Veere

Vacature | Watersport Monteur (m/w) - Jachtwerf Oostwatering

Hou je van afwisseling in je werk?


Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een

WATERSPORT MONTEUR (m/v)

- Onderhouden en repareren van scheepsmotoren - Inbouwen van scheepsaccessoires en scheepselektronica - Repareren van schades, servicebeurten en schilderwerkzaamheden - Het kranen van schepen uit en in het water - Contact met klanten: beantwoorden van vragen en uitleg over het gedane werk

Deze kans bieden wij

Wij bieden jou een veelzijdige functie met ruime ontwikkelingskansen. Je krijgt een prima salaris conform de Hiswa CAO en als de samenwerking van beide kanten bevalt een contract voor onbepaalde tijd.

Dit zijn jouw taken

- Je hebt contact met klanten. Je neemt hun opdrachten aan, beantwoordt hun vragen en geeft uitleg over het gedane werk. - Je repareert en onderhoudt scheepsmotoren en scheeps-gerelateerde installaties. - Ook elektrotechnische werkzaamheden, zoals het inbouwen van scheepsaccessoires en scheepselektronica, behoren tot je takenpakket. - Schade? Jij repareert het. Servicebeurt? Jij voert 'm uit. Winterklaar? Jij zorgt ervoor. - Tot slot hou je je ook bezig met schilderwerkzaamheden en planning.

Dit vragen we van jou

Het spreekt vanzelf dat je affiniteit hebt met watersport.

Lijkt het je wat?

Wil je meer weten over deze functie of ons bedrijf? Bel of mail ons!Functie:monteur watersport
Startdatum:16-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jachtwerf Oostwatering Veere via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Veere
  2. Watersport Monteur Jachtwerf Oostwatering Veere 16-01-2024

Bekijk ook andere vacatures