Vacature Zelfstandig Kok / Toekomstig Sous Chef-kok Restaurant

Zelfstandig Kok / Toekomstig Sous Chef-kok Restaurant in Oostkapelle

Werken in het leukste restaurant van Oostkapelle

Functie: zelfstandig kok / toekomstig sous chef-kok

Contractvorm: vast 38/w

Aanvang: begin 2024

Salaris: marktconform / in overleg

Vrije dagen en vakanties zijn in overleg vast te stellen. We streven voor alle medewerkers en onszelf naar een juiste werk- / vrije tijd balans zodat er voor het hele team voldoende ruimte is voor een "normaal sociaal leven.

"

Ervaring in een soortgelijke functie is uiteraard gewenst, maar ook zelfstandige koks die een functie-stap ambiëren naar sous chef-kok zijn welkom om te solliciteren.

Restaurant Mossels & Meer is 45 weken per jaar / 6 dagen per week geopend vanaf 16.00 uur. De werkzaamheden beginnen rond 13.00 / 14.00 uur en eindigen rond 21.30 / 22.00 uur.

Je kunt ons contacten per email: of telefonisch op (Jac Uytdewilligen)



Functie:chef kok restaurant
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mossels & Meer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Veere
  2. Zelfstandig Kok / Toekomstig Sous Chef-kok Restaurant Mossels & Meer 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures