Vacature Medewerker Bediening

Medewerker Bediening in Oostkapelle

Werken bij De Pannekoekenbakker

De Pannekoekenbakker, altijd een feest! Niet alleen voor onze gasten, maar óók voor onze medewerkers. Wil jij samen met je collega's van elk bezoek een feestje maken? En vind je het leuk om in een gezellig team te werken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Personeel gezocht

Voor het nieuwe seizoen zijn wij opzoek naar zowel vaste medewerkers als vakantie- en weekendkrachten voor de bediening & keuken.

Werk jij graag in teamverband en vind je het leuk om er voor onze gasten een feestje van te maken?! Dan past deze (bij)baan perfect bij jou!

Medewerker bediening (fulltime/ parttime) - Oostkapelle

Werk je graag in teamverband en vind je het leuk om er voor de gasten een feestje van te maken?! Dan past deze (bij)baan perfect bij jou!Functie:medewerker bediening
Startdatum:24-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Pannekoekenbakker Oostkapelle via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Veere
  2. Medewerker Bediening De Pannekoekenbakker Oostkapelle 24-01-2024

Bekijk ook andere vacatures