Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Oostkapelle

vrijwilligers

Vrijwilligers spelen een belangrijke rol bij Terra Maris. Zo zijn er vrijwilligers die mee helpen bij het onderhoud van de landschapstuin en vrijwilligers die onze collectie determineren en registreren. Ook zijn er vrijwilligers die schoolklassen begeleiden, excursies geven of knutselactiviteiten begeleiden.

excursies geven en scholen begeleiden

meld je aan als natuurgids

De rondleidingen in het natuurgebied de Manteling, op het strand, in het museum en de landschapstuin worden verzorgd door vrijwilligers die in het bezit zijn van een diploma natuurgids. Voordat je zelf op pad gaat als gids kun je verschillende wandelingen meelopen. Heb je geen natuurgidsen diploma maar wél veel kennis van een bepaald onderwerp/ gebied? Dan horen wij dat ook graag en kunnen we zeker kijken naar de mogelijkheden. Wil je je aanmelden als natuurgids neem dan contact op met Wietske Verschragen .

Voor ons programma Basisonderwijs zoeken wij enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om schoolklassen te begeleiden. Enkele programma's die we aanbieden met begeleiding van een gids zijn Strandjutten, Binnenste Buiten, Expeditie middeleeuwen, Het klimaatLAB en (W)onderwaterwereld. Lijkt het je leuk om schoolklassen te begeleiden, neem dan contact op met Carolien Schaap .

Terra Maris organiseert in de weekenden en schoolvakanties veel leuke activiteiten en workshops in het waaronder papier maken, bijenhotels en vogelvetbollen maken, braakballen pluizen en nog veel meer leuke natuuractiviteiten. Ben je natuurouder (geweest) en/ of creatief én vind je het leuk om kinderen enthousiast te maken over de natuur? Neem dan contact op met Wietske Verschragen .Functie:vrijwilligers
Startdatum:19-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Terra Maris via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Veere
  2. Vrijwilligers Terra Maris 19-10-2023

Bekijk ook andere vacatures