Vacature Pedagogisch Medewerker Outdoor BSO de Pekelinge

Pedagogisch Medewerker Outdoor BSO de Pekelinge in Oostkapelle

Pedagogisch medewerker Outdoor BSO de Pekelinge

Kinderen een leuke middag bezorgen, vind jij het leukste wat er is. Als je 's middags op je BSO-locatie aankomt, heb je al leuke ideeën voor de binnen- en buitenactiviteiten die je met de kinderen gaat doen. Je spreekt samen met je collega de middag door en zet alle speel- en spelmaterialen klaar. Zodra de kinderen binnenkomen, ben jij in je element. Spreekt dit jou aan? Dan zou jij onze nieuwe collega kunnen zijn voor de BSO.

Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen van 4 tot 13 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega's te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur.

Dit breng je mee

 • Een relevante afgeronde opleiding.
 • Taalcertificaat op niveau 3F.
 • Een enthousiaste en energieke persoonlijkheid die blij wordt van het werken met kinderen.
 • Toegankelijk voor kinderen en ook met ouders kun je goed overweg. Je bent voor hen een partner in de opvoeding.
 • Zelfstandigheid en collegialiteit.

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende en uitdagende functie met volop kansen om te leren én te groeien.
 • Een tegemoetkoming in reiskosten.
 • Je hebt recht op 8% vakantiegeld en 3% eindejaarsuitkering.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang, het salaris is vanaf € 2.385- maximaal € 3.192,- op basis van 36 uur per week.
 • Daarnaast biedt Kinderopvang Walcheren een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder: een collectieve zorgverzekering plus daarbij een financiële tegemoetkoming, reiskostenregeling, pensioenregeling bij PFZW, fietsplan, actieve personeelsvereniging en BHV-training.

Ben je geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent in deze leuke functie horen wij het graag. Daarom verloopt alle communicatie via een beveiligd sollicitatieportaal.

Locatie en plaats:

Outdoor BSO de Pekelinge in Oostkapelle

Aantal uur per week:

4 uur

Uiterste sollicitatiedatum:

29 oktober 2023


Hoi,
Mijn naam is Charmey en ik ben bij KOW. Heb jij een vraag over een vacature of wil je solliciteren?Functie:pedagogisch medewerker outdoor bso
Startdatum:23-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2385 – 3192
Uren per week:4 – 4

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kinderopvang Walcheren via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Veere
 2. Pedagogisch Medewerker Outdoor BSO de Pekelinge Kinderopvang Walcheren 23-10-2023

Bekijk ook andere vacatures