Vacature Receptie Medewerker

Receptie Medewerker in Vrouwenpolder

Receptie medewerker parttime

 • Vrouwenpolder
 • Front-office
 • 22-3-2024
Delen

Receptie medewerker parttime

Even voorstellen...

Zit gastvrijheid in jouw bloed, bezorg jij anderen graag een fantastische tijd en staat er altijd een lach op jouw gezicht? Dan zijn we op zoek naar jou! Als medewerker front office ben je het eerste aanspreekpunt bij aankomst van onze gasten.

Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...

Zodra gasten arriveren ben jij als receptie medewerker het eerste aanspreekpunt en er verantwoordelijk voor dat zij zich direct thuis voelen op ons resort. Je doet er alles aan om hen in de watten te leggen tijdens het verblijf. Je verstrekt informatie over Camping de Zandput zodat zij zich wegwijs kunnen maken op het park en daarbuiten. Daarnaast verricht je dagelijks receptie- en administratieve werkzaamheden om ervoor te zorgen dat niets vergeten wordt. Je beantwoordt vragen van gasten en lost klachten op als deze er zijn. Daarnaast help je mee in de naastgelegen snackbar en de fietsverhuur. Je werkt met een wisselend rooster en hebt bij voorkeur ook kennis van diverse geautomatiseerde systemen en softwarepakketten zoals reserveringssystemen. Wij geloven erin dat wij met een enthousiast en tevreden team van medewerkers ons enthousiasme weten over te brengen aan onze gasten.

Vanaf 22 maart gaan de deuren van de Camping weer open voor onze gasten. Hierdoor wordt jij op een ander park ingewerkt namelijk op Roompot Beach Resort . Zo ben jij de 22e klaar voor de start van het nieuwe seizoen op Camping de Zandput.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een salaris vanaf € 2.124,60 bruto per maand op basis van 38 uur (afhankelijk van jouw opleiding en ervaring);
 • Reiskostenvergoeding van 0,23 per km (vanaf 5 km enkele reis);
 • 25 vakantiedagen (op basis van 38 uur) en 8% vakantietoeslag;
 • Kortingen op activiteiten, faciliteiten, aankopen en verblijf op onze parken
 • Parttime baan tussen de 18 - 24 uur met een warm welkom en de vrijheid om zelf invulling te geven aan deze leuke job!

Wie ben jij?

Jij wordt enthousiast van blije gasten. Daar doe je graag samen met het receptieteam een stapje extra voor. Jij beschikt over:

 • Een relevant MBO diploma, bijvoorbeeld Front Office Medewerker
 • Enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie
 • Parttime beschikbaar
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en ook enige kennis van het Duits en Engels. Zo sta jij onze gasten uit binnen- en buitenland op een prettige manier te woord
 • Een dienstverlenende en gastvrije instelling

En in verband met de bereikbaarheid van het park is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van eigen vervoer.

Toonaangevend

Jouw bestemming

Vanaf familiebadplaats Vrouwenpolder rijd je via mooie polderweggetjes en dijkjes de duinen tegemoet. Midden in de duinen ligt onze familiecamping De Zandput. Naast de camping staan er ook enkele bungalows op het park waar onze gasten in kunnen verblijven. Houd je van een gemoedelijke sfeer en collegialiteit? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Geef de gast de beleving en service waarvan ze genieten?

Contactinformatie

Kun je niet wachten om te beginnen?

Functie:medewerker receptie
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2124 – 2124
Uren per week:18 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Roompot Vakanties via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Veere
 2. Receptie Medewerker Roompot Vakanties 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures