Vacature Front Office Medewerker

Front Office Medewerker in Domburg

Menu Contact Camping Westhove

Als Front Office Medewerker bij familiebedrijf Camping Westhove ben je samen met je collega's het centrale aanspreekpunt voor onze gasten. Met jouw gastvrije instelling verwelkom jij onze gasten bij aankomst op de receptie. Jij zorgt dus voor een prima start van de vakantie. Naast het inchecken ben je ook bezig met het verwerken en afhandelen van nieuwe reserveringen, zowel per telefoon als computer.

Daarbij sta je gasten graag te woord wanneer zij vragen over het park of omgeving hebben. Maar ook storingen kunnen bij jou gemeld worden. Je draagt zorg dat deze bij de juiste afdeling gemeld en verwerkt worden. Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie!

Wat wij vragen:

Je bent een zelfstandige en initiatiefrijke gastheer/-vrouw voor onze gasten. Verder vragen wij;

  • Je bent ontzettend gastvrij, je weet op een makkelijke en vriendelijke manier om te gaan met (internationale) gasten en ziet in hoe je met een stapje extra iedere gast een onvergetelijke vakantie laat beleven;
  • Je kan omgaan met een computer en telefoon. Je leert snel nieuwe systemen en weet makkelijk te schakelen tussen verschillende systemen.
  • Je beschikt over stressbestendigheid en kan goed overzicht houden. Je weet wat belangrijk is op het moment dat er veel werkzaamheden tegelijk gedaan moeten worden;
  • De kennis van Duitse taal is een pré;
  • Je bent flexibel en bereid om in weekenden, op feestdagen en in schoolvakanties te werken. Het werkrooster is flexibel dus vrije weekenden of een feestdag vrij, behoren zeker tot de mogelijkheden.
  • Het maakt niet uit of je 18 of 58 bent, het belangrijkste is dat je je herkent in wat hierboven beschreven is.

Wij bieden;

Wij bieden je een contract voor gemiddeld 28 uur per week (4 dagen) of 20 uur (3 dagen) van 22-03-2024 of 01-04-2024 t/m 31-10-2024. Minder uren is ook bespreekbaar als je deze baan wilt combineren met bijvoorbeeld schoolgaande kinderen. Jouw inzet en ervaring wordt gewaardeerd met een salaris tussen de € 2.300,- en € 2.700,- o.b.v. een fulltime dienstverband conform de Cao Recreatie.
Functie:front office medewerker
Startdatum:26-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2700
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Camping Westhove via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Veere
  2. Front Office Medewerker Camping Westhove 26-02-2024

Bekijk ook andere vacatures