Vacature Woonbegeleider

Woonbegeleider in Middelburg

Solliciteren voor "Woonbegeleider regio Zeeland"

Woonbegeleider regio Zeeland

Maak jij het verschil voor jouw toekomst én die van een ander? Ben je klaar voor een baan waarin je waardevolle gesprekken voert, elke dag iemand op weg kan helpen en ruimte krijgt voor jouw eigen initiatieven? Dan zoeken wij jou! Het COA groeit en daarom hebben we veel nieuwe collega's nodig op meerdere locaties. Onder andere in Vlissingen, Middelburg en Goes kunnen we jouw inzet goed gebruiken!

Jouw rol als woonbegeleider

Jij bent er voor de bewoners. Samen met je collega's zorg je voor een veilig en leefbaar woonklimaat op het azc en help je bewoners hun leven vorm te geven. Je komt te werken op een opvanglocatie van het COA in bijvoorbeeld Vlissingen, Middelburg of Goes. Daar heb je een veelzijdig takenpakket: je bemant de informatiebalie, vangt nieuwe bewoners op, organiseert activiteiten en bespreekt met bewoners waar jij ze bij kan helpen.

Wat vragen we van jou als Woonbegeleider

Als woonbegeleider ben je empathisch én professioneel in je omgang met bewoners. Je legt makkelijk contact, ook al spreek je niet dezelfde taal. Je kan bewoners activeren zonder zelf het voortouw te nemen, zodat ze de kans krijgen zichzelf te ontwikkelen. Wat neem jij verder nog mee?

  • Opleiding: Je hebt minimaal een mbo-niveau 4 afgerond in de richting van het sociaal-agogisch domein.
  • Werkervaring: Je beschikt over aantoonbare ervaring in het methodisch begeleiden van specifieke doelgroepen, waarbij natuurlijk ook stage-ervaring wordt meegerekend.
  • Flexibiliteit: Flexibel beschikbaar tussen 08:00-22:00 uur en weekenddiensten.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een werkomgeving waarin je echt iets voor iemand kan betekenen en waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt een veelzijdig takenpakket en veel ruimte om hier je eigen invulling aan te geven. We ondersteunen je in jouw persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling, want duurzame inzetbaarheid en diversiteit in ons personeelsbestand vinden we belangrijk. Verder bieden wij jou als woonbegeleider bij het COA:

  • Salaris : minimaal € 2.967,98 en maximaal € 3.703,26 bruto op basis van 36 uur (inschaling is op basis van kennis en werkervaring).
  • Dienstverband : 24 - 36 uur per week, voor de duur van 12 maanden met zicht op een vast contract (onder voorbehoud van organisatieontwikkeling en functioneren).
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden : pensioen, loopbaanbudget, vitaliteitsuren en een individueel keuzebudget (IKB) van 18% van het jaarsalaris (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering).
  • Vakantieverlof : 144 uur bij een fulltime dienstverband (plus 26 uur in IKB).
  • Ruimte voor ontwikkeling : wij hechten veel waarde aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. We bieden daarvoor verschillende mogelijkheden. Denk aan het volgen van een opleiding, waardoor je nog beter kunt functioneren in je huidige functie of kunt doorgroeien.

Het COA hecht sterk waarde aan integriteit en betrouwbaarheid. Zodra wij jou een aanbod doen voor indiensttreding voeren we een pre-employment screening uit. De screening bestaat uit ten minste de volgende onderdelen: aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), Diploma- en certificaten controle, Identiteitscontrole.

Waar ga je werken?

Als woonbegeleider werk je op één van onze locaties in de regio Zeeland, bijvoorbeeld in Vlissingen, Middelburg of Goes. Dit kan een permanent azc zijn of een noodopvang. Je werkt daar samen in een team met verschillende collega's zoals programmabegeleiders en casemanagers. Het team varieert van 15 tot 40 collega's, afhankelijk van de grootte van het azc. Je gaat starten bij een opvanglocatie in jouw regio. Daar word je ingewerkt door een ervaren collega waarna jij zelfstandig daar of op een andere locatie aan de slag kunt.

Het COA als werkgever

Bij het COA vangen we al sinds 1994 asielzoekers op in opvangcentra. In onze opvangcentra bieden we onze bewoners basisvoorzieningen en begeleiding naar hun toekomst in Nederland of daarbuiten. Onze organisatie is altijd in beweging. Meebewegen met de (politieke) realiteit en samen inspelen op kansen zit in onze genen. In ons DNA herken je de kernwaarden Menswaardig, Samen, Open en Resultaatgericht. Diversiteit en inclusie vinden wij belangrijk, daarom bieden wij al onze collega's gelijke kansen.

Solliciteren

Ben jij enthousiast over deze functie? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!
Vragen over de sollicitatieprocedure kun je stellen via . Of neem contact op met onze recruiter via . We kijken uit naar jouw reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Ben jij ZZP-er, houdt er dan rekening mee dat wij onze nieuwe collega's alleen een loondienstverband aanbieden.

Titel: Woonbegeleider regio Zeeland

Nummer: 2728

Locatie: Zeeland

Deadline: -Functie:woonbegeleider
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2967 – 3703
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centraal Orgaan opvang asielzoekers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures veere
  2. Woonbegeleider Centraal Orgaan opvang asielzoekers 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures