WATERSCHAPSBLADAanvraag vergunning voor het aanleggen van een rioolpersleiding en een voedingskabel aan Westhovenseweg 2A in Oostkapelle, gemeente Veere

Aanvraag voor Bestuur | Organisatie en beleid

Waterschap Scheldestromen heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning met wateractiviteit ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het aanleggen van een rioolpersleiding en een voedingskabel aan Westhovenseweg 2A in Oostkapelle, gemeente Veere. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer VTH139. Waarom publiceert het waterschap dit bericht?Een omgevingsvergunning met wateractiviteit wordt bij het waterschap aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen bij water, een dijk of een weg van het waterschap. Met dit bericht laat het waterschap u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Wanneer neemt het waterschap een besluit over de aanvraag van de vergunning?Waterschap Scheldestromen heeft de aanvraag voor een omgevingsvergunning met wateractiviteit ontvangen op 1 februari 2024. Het waterschap neemt daarover waarschijnlijk voor 28 maart 2024 een besluit. Het besluit wordt gepubliceerd door het waterschap met een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Meer informatie?Indien u meer informatie wenst over de aanvraag kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 - 2461000.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Veere. Bekijk alle Bekendmakingen Veere in .

https://veerekrant.nl/bekendmakingen-veere/

Deel dit bericht:

Redactie Veerekrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Veerekrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Veere.

Gerelateerde berichten