Vacature Voorman

Voorman in Vlissingen

Wij zoeken voor het werkleerbedrijf een

Voorman/-vrouw afdeling Mailing

"Jij bent de schakel en schept de voorwaarden zodat medewerkers zich kunnen ontwikkelen"

Ons werkleerbedrijf zet zich in voor de begeleiding en ontwikkeling van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze missie is om een inclusieve en ondersteunende werkomgeving te bieden waarin medewerkers de kans krijgen om zich te ontwikkelen in een veilige omgeving.

Dit heb je

 • Minimaal MBO-3 werk- en denkniveau.
 • Ervaring in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je begrijpt de specifieke behoeften en uitdagingen van onze doelgroep, waardoor je effectief kunt communiceren en oplossingsgericht kunt handelen
 • Het vermogen om snel en effectief problemen te identificeren en op te lossen is essentieel. Dit kan variëren van het oplossen van conflicten tussen medewerkers tot het aanpakken van operationele uitdagingen
 • Goede motivatie- en coaching vaardigheden.
 • Doorzettingsvermogen.
 • Discipline. Met jouw discipline ben je in staat om prioriteiten te stellen en efficiënt te werken.
 • Leiderschapsvaardigheden. Je bent in staat om een positieve werkomgeving creëren. Je kan duidelijke instructies geven, taken delegeren en het stimuleren van samenwerking.
 • Empathie en geduld.
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Dit ben je

 • Je bent gedisciplineerd, positief en hebt een hart voor onze doelgroep. Jouw optimisme werkt aanstekelijk. Je creëert een werkomgeving waarin positiviteit centraal staat en waarin het team gemotiveerd wordt om het beste uit zichzelf te halen.
 • Je beschikt over het vermogen om te motiveren en te coachen. Als doorzetter pur sang ben jij iemand die niet alleen woorden, maar ook daden laat zien. Je werkt zij aan zij met het team, geeft het goede voorbeeld

Dit ga je doen

Als Voorman/Voorvrouw ben je de cruciale schakel in ons team en creëer je de voorwaarden voor de ontwikkeling van medewerkers. Je begeleidt een divers team van tien tot twintig medewerkers, waaronder SW-medewerkers, stagiaires van het praktijkonderwijs, medewerkers met een indicatie voor Beschut Werken en mensen met een Garantiebaan. Jullie zorgen ervoor dat de mailing netjes verzorgd wordt. Je schakelt veel met de werkbegeleider over de voortgang van het werk.

Jouw rol? Je zorgt voor een optimale werkverdeling, rekening houdend met de capaciteiten en beperkingen van de medewerkers. Je werkt mee op de vloer, begeleidt, coacht en ontwikkelt de medewerkers en draagt zorg voor het behalen van de productiedoelstellingen. Je controleert de werkzaamheden, verleent technische ondersteuning en geeft uitleg over het gebruik van machines en gereedschappen. Verder voer je ook administratieve taken uit, zoals de urenregistratie en de productievoortgang.

Je werkt van maandag tot en met donderdag van 08:00 uur tot 16:30 uur en op vrijdag van 08:00 uur tot 12:00 uur.

Dit krijg je

 • Je maakt deel uit van het enthousiaste team mailing.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar voor 32 tot 36 uur per week.
 • De kans om je kennis in te zetten voor een sociale samenleving.
 • Een salaris van maximaal € 3.327 bruto in functieschaal 5 bij een 36-urige werkweek. Afhankelijk van je opleiding en ervaring wordt je salaris ingedeeld in de schaal.
 • Individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris waarmee je jouw arbeidsvoorwaarden kunt inzetten op een manier die aansluit bij jouw voorkeuren.
 • Pensioenopbouw bij het ABP. Jij betaalt ongeveer 30% van de pensioenpremie en de resterende 70% nemen wij voor onze rekening.

We zijn enorm benieuwd naar jou!

Zo reageer je

Reageer vóór de sluitingsdatum met de button 'Solliciteren' op deze vacature.


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang op externe kandidaten.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.Functie:voorman
Startdatum:10-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3327 – 3327
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Orionis Walcheren via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures veere
 2. Voorman Orionis Walcheren 10-06-2024

Bekijk ook andere vacatures