Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Middelburg

Navigatie

Verpleegkundige Middelburg

Dit ga je doen

Wij zoeken voor ons team in Middelburg een verpleegkundige voor 16-24 uur per week. Het aantal uren is bespreekbaar, laat ons weten wat jouw wensen zijn!
Via digitale systemen zijn alle cliëntgegevens in te zien, rapporteer je, communiceer je en teken je medicatie af. Er zijn korte lijnen naar de coördinator, de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt en natuurlijk je collega's. Doordat je zelfstandig de routes rijdt heb je echt je eigen werkomgeving en verantwoordelijkheid. Je biedt verzorging en verpleging aan cliënten die door leeftijd, ziekte, operatie of andere omstandigheden zorg nodig hebben.
Je overlegt met, en geeft gezondheidssignalen door, aan de behandelend arts of casemanagers. Daarnaast zorg je voor een goede overdracht naar je collega's.
Thema's die je in jouw werk voorbij ziet komen zijn onder andere palliatieve/ terminale zorg, wondzorg, ketenzorg, technologie in de thuiszorg, verschillende culturen en achtergronden van cliënten, samenwerking met andere disciplines en eventueel werkbegeleiding van collega's in opleiding. Aan variatie geen gebrek!
Werkzaamheden die jij gaat doen zijn onder andere:

 • het zorgdragen voor het algemene proces rondom de cliëntzorg;
 • het uitvoeren van alle voorkomende verpleegtechnische handelingen;
 • het zorgdragen voor teamtaken;
 • zorgen voor een goede rapportage en overdracht.

Wat vragen wij?

 • Je bent een gediplomeerd mbo-verpleegkundige.
 • Werkervaring is fijn maar geen eis, deze ervaring mag je ook in ons team op gaan doen.
 • Je woont in regio Middelburg en je beschikt over een auto.
Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de christelijke identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

Wat bieden wij?

 • Werken mét waardering.
 • Wij bieden diverse ontwikkelings- en doorstroommogelijkheden.
 • Verschillende cursussen om de deskundigheid op peil te houden en te kunnen groeien.
 • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 45 (min. € 2.858,27 - max. € 3.848,27) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek) afhankelijk van de inmiddels door jou opgedane werkervaring. Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. Het salaris wordt per 1 oktober verhoogd met 2,5%.
 • We starten met een tijdelijk contract, zo kunnen we samen kijken of deze plek ook echt iets voor je is. Als dat zo is, dan zetten we je contract om naar een vast contract. We gaan hierover graag het gesprek met je aan.
 • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem, zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
 • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.

Solliciteren

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met (teamcoördinator) via .
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving; bel naar , app naar of mail naar
Het opvragen van referenties en een VOG zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Plaats Middelburg Vestiging Curadomi - Walcheren Uren per week 16 - 24 Soort zorg Thuiszorg (Wijk)verpleging

Functie:verpleegkundige
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2858 – 3848
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lelie zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures veere
 2. Verpleegkundige Lelie zorggroep 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures