Vacature Teamleider Beveiliging c.ro-ports

Teamleider Beveiliging c.ro-ports in Ritthem

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Wil weten hoe het is te werken bij Facilicom Group - of een van onze divisies - in een bepaalde functie? Lees dan een van onze 'werken als' pagina's

Teamleider beveiliging C.Ro-Ports - Ritthem

Als teamleider beveiliging bij C.Ro-Ports geef jij leiding aan een team van beveiligers. Ga direct voor onbepaalde tijd fulltime aan de slag. Trigion. De veilige keuze

38 uur per week

€ 16,70 - € 20,10 per uur

Teamleider beveiliging C.Ro-Ports - Ritthem

38 uur per week

€ 16,70 - € 20,10 per uur

Functieomschrijving

Je wilt bij Trigion werken, omdat je …

· de ruimte krijgt om écht wat te betekenen voor je collega's. We zijn een familiebedrijf, en dat voel je.

· een kijkje in de keuken krijgt bij superdiverse organisaties. Jouw teams beveiligen objecten als musea, kantoorpanden, ziekenhuizen, pretparken of gemeenten. Je kunt je voorstellen hoe afwisselend jouw werkweek hierdoor is!

· Flexibel werkt op jouw voorwaarden! Samen stellen we een rooster op dat perfect bij jou past. Heb je bijvoorbeeld vaste afspraken op bepaalde dagen? Geen probleem. En het beste is: je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen.

Jouw werkdag als teamleider beveiliging C.ro-Ports Ritthem

Jij staat echt naast de beveiligers. Figuurlijk, als teamleider. Maar ook letterlijk, want je draait ook regelmatig mee op de locaties waarvoor je verantwoordelijk bent. Die combinatie maakt jouw werk extra afwisselend. Maar ook uitdagend, want telkens behoud je de balans tussen je twee rollen.

Elke dag komen er nieuwe uitdagingen op je pad. Samen met de teams zorg jij dat de beveiligingswerkzaamheden verlopen volgens de richtlijnen én de wensen van de klant. Je voorziet de klant gevraagd én ongevraagd van advies. Bijvoorbeeld als er een storm verwacht wordt en de buitenruimte extra in de gaten gehouden moet worden. Of als er een demonstratie wordt aangekondigd. Bovendien zorg je voor een optimale planning en houd je de sollicitatie- en beoordelingsgesprekken.

Extra mooi aan jouw baan als teamleider beveiliging

· Je krijgt de tijd om je de rol eigen te maken en wordt in het begin gekoppeld aan een buddy-teamleider.

· Ook na je inwerktijd staan collega's voor je klaar. Wil je ergens over sparren? Je collega-teamleiders zijn één telefoontje van je verwijderd. Of je spreekt ze tijdens het teamleidersoverleg. En natuurlijk zijn de klantmanagers er als je vragen hebt over een opdrachtgever.

· Je draagt bij aan de toekomst van beveiliging doordat je oog hebt voor de ontwikkeling van je teams. Je leest het goed: jouw impact reikt verder dan je denkt.


Wat je krijgt

Een baan met zekerheid: in ons stabiele familiebedrijf zijn de zaken goed geregeld en hebben we oog voor elkaar. Zo kun je rekenen op:

· Een bruto-uurloon tussen de € 16,70 - € 20,10, volgens de cao Particuliere Beveiliging en afhankelijk van je ervaring.

· Een jaarcontract en bij goed functioneren een vast contract.

· 13 keer salaris per jaar.

· Onregelmatigheidstoeslagen, waardoor je salaris flink kan oplopen.

· Volledige reiskostenvergoeding als je met het ov reist of € 0,18 per km (vanaf 9 km).

· Pensioenregeling, eindejaarsuitkering en vakantiegeld.

· Uniform- en stomerijvergoeding en collectiviteitskorting op je zorgverzekering.

· Volop ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt toegang tot online trainingen van de Trigion Academie.

Wie je bent

Met jouw goede communicatieve vaardigheden en positieve instelling zit het van nature in jou om mensen te motiveren en samenwerking te stimuleren. Je stelt je toegankelijk en integer op richting je team, zodat zij écht weten dat ze op jou kunnen bouwen. Je geeft je collega's duidelijke instructies, houdt het hoofd koel in hectische situaties en weet jouw kalmte over te brengen op je teams, én op de mensen die je beveiligt. Daarnaast

· heb je het mbo-diploma Coördinator beveiliging 3 óf ben je bereid deze via ons te halen.

· kun je een team aansturen en je collega's ondersteunen, stimuleren en motiveren / heb je leidinggevende ervaring.

· spreek je goed Nederlands. En Engels op basisniveau: in stressvolle situaties kun je de juiste instructies in het Engels geven.

Solliciteer en stel jouw carrière veilig

Werk jij mee aan een veiliger Nederland? Solliciteer en ontvang binnen 3 werkdagen een reactie van ons.

Tot slot

· Je kunt alleen solliciteren als je geen strafblad hebt.

· Een screening bij de politie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Kemal Büyük

Recruiter

Ik kom graag met je in contact.Functie:teamleider beveiliging c.ro-ports
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures veere
  2. Teamleider Beveiliging c.ro-ports Facilicom 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures