Vacature Supply Chain Planner

Supply Chain Planner in Vlissingen

Selecteer hoe vaak (in dagen) u een waarschuwing wilt ontvangen:

Supply Chain Planner

Voor Arkema B.V. - locatie Vlissingen zijn wij per direct op zoek naar een Supply Chain Planner voor 40 uur per week.

Wat ga jij doen?
Als Supply Chain Planner ben je verantwoordelijk voor het plannen van de productie, het bewaken van de voorraden eindproducten, het afpakken bij het externe magazijn, het verzorgen van de productieadministratie en het regelen van transporten, zodanig dat de grondstoffen, verpakkingsmiddelen en producten op tijd en in de juiste hoeveelheid beschikbaar zijn voor de productie, het externe magazijn en de klant.
In deze functie rapporteer je aan de . De afdeling bestaat uit Purchasing/Procurement, Supply Chain administratie en logistieke werkzaamheden. Je werkt nauw samen met jouw collega's Supply Chain Coordinator en Day shift operators.
De afdeling behandelt de orders van de Arkema verkoopkantoren en agenten wereldwijd, plant de productie en koopt materialen, grondstoffen en diensten in volgens de geldende regels De afdeling heeft te maken met een diversiteit aan douane-, transport- en productdocumenten en documenten m.b.t. gevaarlijke stoffen.
De producten worden als bulk en in diverse verpakkingen verkocht. De producten worden deels vanuit Vlissingen naar de klant getransporteerd en deels opgeslagen bij een extern magazijn. Het externe magazijn verzorgt tevens het ompakken van producten. Een vaste vervoerder zorgt voor het transport van Vlissingen naar het externe magazijn.

Wie zijn wij?

Arkema is een internationaal, succesvol en beursgenoteerd chemisch concern van Franse origine met locaties wereldwijd. Arkema is een producent van verschillende chemicaliën voor diverse doeleinden in o.a. de kunststofindustrie, composietmaterialen, coatings en de olie- en gasindustrie. De organisatie is verdeeld in drie business segmenten: High Performance Materials, Industrial Specialties en Coating Solutions. Arkema B.V. in Nederland bestaat uit vier productielocaties in Vlissingen, Brummen, Moerdijk en Rotterdam, ondersteund door het hoofdkantoor dat bestaat uit de afdelingen; Operations, Sales en een Shared Services Center met Finance, IT, SHE, inkoop en HR.

Arkema B.V. - locatie Vlissingen is een producent van diverse chemicaliën voor uiteenlopende toepassingen in o.a. de kunststofindustrie. De fabriek produceert impact modifiers met 2 onderdelen t.w. D&P en MBS. De productieprocessen zijn fysisch en chemisch van aard en vinden zowel plaats in continu- als in batchprocessen. Gezien de aard van de grondstoffen en processen worden hoge eisen gesteld aan de apparatuur en veiligheid.

Wie zoeken wij?

 • Jij hebt een afgeronde opleiding op MBO-4 niveau (bedrijfseconomische of logistieke richting)

 • Jij hebt een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie binnen een productieomgeving

 • Jij hebt ervaring met ERP-systemen (bij voorkeur SAP) en kennis van Microsoft Office

 • Je hebt kennis van de relevante wet- en regelgeving op gebied van transport, veiligheid en douane

 • Je spreekt en schrijft de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, Duits en Frans zijn een pré

Wat bieden wij?

 • Een fulltimebaan in dagdienst voor 37,5 uur per week

 • Een goed salaris wat past bij jouw opleiding en werkervaring

 • Voldoende vakantie- en ATV dagen, een dertiende maand en reiskostenvergoeding

 • Een gunstige pensioenregeling en je kan deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering

 • Een FiscFree regeling: een fiets aanschaffen met belastingvoordeel en sport- en vakbondscontributie declareren voor belastingvoordeel.

 • Ontwikkelmogelijkheden zijn er altijd binnen onze organisatie.

Solliciteren

Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met (Teamleader Supply Chain) via of

Als je uitmuntendheid nastreeft, van innovatie houdt en geïnspireerd wordt door uitdagingen, moedigen we je aan om via www.arkema.com meer te weten te komen over onze waarden - Solidariteit, Prestatie, Eenvoud, Empowerment en Inclusie - en hoe we ons concentreren op vooruitgang in bio-gebaseerde en recycleerbare materialen, nieuwe energieën, waterbeheer, elektronische oplossingen, lichtgewicht materialen en design, woningefficiëntie en isolatie.Functie:supply chain planner
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ARKEMA locatie Brummen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures veere
 2. Supply Chain Planner ARKEMA locatie Brummen 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures