Stroomstoring Veere

Heb je geen elektriciteit, dan kan het zijn dat er een stroomstoring is, bij jou in de buurt of in heel Veere. Op deze pagina kan je nakijken of er een melding bekend is, bijvoorbeeld door werkzaamheden aan het net, waardoor de stroom er tijdelijk uit ligt. Zo ja, dan wordt dit vaak binnen een paar uur opgelost door het netbeheer. Is er geen stroomstoring bekend of gemeld, neem dan de volgende stappen:

Controleer altijd eerst de eigen stoppenkast. Het kan zijn dat een van de stoppen is doorgeslagen waardoor er geen stroom is.
Zitten alle stoppen goed, vraag dan bijvoorbeeld bij de buren na of zij elektra hebben. Neem anders contact op met je netwerkbeheerder. Zij kunnen jou verder helpen.

Jij kan hier staan!

Adverteer hier?

Jij kan hier staan!

Adverteer hier?

Jij kan hier staan!

Adverteer hier?

Jij kan hier staan!

Adverteer hier?

Gasstoring in Veere

Op dit moment hebben we nog geen informatie of er een stroomstoring bekend is en de netwerkbeheerder hier al mee aan de slag is. 

Heb je geen gas in huis? Volg dan dit stappenplan.

1. Bekijk of er een storing is gemeld op deze pagina of bij de beheerder die verantwoordelijk is voor de gas- en stroomvoorziening in Heerde
2. Vraag bij de buren of zij nog gas hebben. Hebben zij ook geen gas meer, bel dan het nationale storingsnummer op 0800-9009.
3. Werkt alleen het gas niet bij jou in huis? Kijk of de hoofdgaskraan open is. Zo ja, draai dan alle gaskranen uit van de apparaten die gas gebruiken voor 30 min dicht. Controleer daarna of er weer gas is.
Is de hoofdgaskraan gesloten? Draai deze open en controleer of de apparaten werken. Nee? Herhaal dan stap 3.
4. Nog steeds geen gas? Bel dan het nationale storingsnummer.

Stroomstoring Veere melden

Wil je een melding maken van een gaslucht, of een stroomstoring, bel dan het Nationale Storingsnummer op 0800-9009