Vacature Secretaresse

Secretaresse in Middelburg

Werken bij Bravis ziekenhuis

Secretaresse DermaTeam

  • Aantal uren
    24 - 36 uur per week

Secretaresse dermaTeam | 24 tot 36 uur per week | Middelburg, Zierikzee

Ben jij de enthousiaste secretaresse die wij zoeken?

We zijn op zoek naar een toegewijde en enthousiaste secretaresse om ons team te versterken. Als secretaresse ben jij een onmisbare schakel in onze praktijk en speel je een belangrijke rol in het coördineren van onze zorgdiensten.

Werken in een dynamische omgeving

DermaTeam is een onderneming van dermatologen met vestigingen in Zeeland en Brabant en is aangesloten bij het Bravis ziekenhuis. Je komt te werken voor de dermaTeam-locaties in Zeeland. Wij bieden onze patiënten dermatologische zorg in de breedste zin van het woord en begeleiden onze patiënten vanaf het eerste consult tot de nazorg van een chirurgische ingreep.

Het team van dermaTeam bestaat uit dermatologen, secretaresses, doktersassistenten, OK-assistenten, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Daarnaast begeleiden wij stagiaires in hun leertraject.

We dagen jou elke dag uit

Jij bent de brug tussen de patiënt en de dermatoloog en het visitekaartje van ons behandelcentrum. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor het plannen van afspraken, het beantwoorden van vragen van patiënten en zorgverleners, het verwerken van medische dossiers en het uitvoeren van algemene administratieve taken. Jij ontvangt en informeert patiënten aan de balie, telefonisch én digitaal. Met jouw heldere manier van communiceren en patiëntvriendelijke houding lever jij een bijdrage aan de best mogelijke zorg voor onze patiënten.

Wij bouwen op jouw enthousiasme en expertise

• Je beschikt over een mbo-diploma secretaresse.
• Je bent bekend met Microsoft Office en maakt andere softwareprogramma's je snel eigen.
• Je hebt ervaring met elektronische patiëntendossier, bij voorkeur met Hix.
• Je bent vriendelijk, flexibel en kunt snel schakelen.
• Je bent enthousiast, stressbestendig en vooruitstrevend. Daarbij vind je het leuk om samen te werken.
Maar nog veel belangijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk.

Dit bieden wij jou

• Salarisschaal volgens FWG 35 cao-ziekenhuizen lopende van € 2.429,- tot € 3.440,- op basis van een fulltime dienstverband.
• Je valt onder cao-ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw.
• Jaarcontract met vooruitzicht op vast contract en werkdagen in overleg.
• Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%).
• Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties.
• Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of Pdf-bestand voor maandag 15 juli. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 16 juli. Mocht je dan niet in de gelegenheid zijn, maken we een aparte afspraak.

Neem dan contact op met , dermaTeam Zeeland via telefoonnummer of via .

Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.Functie:secretaresse
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2429 – 3440
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bravis ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures veere
  2. Secretaresse Bravis ziekenhuis 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures