Vacature Projectmedewerker

Projectmedewerker in Vlissingen

Werken bij HZ

 • Dit krijg je van ons

Projectmedewerker neurUX

Je hebt nog 22 dagen om te sollicteren!

Projectmedewerker neurUX

Je hebt nog 22 dagen om te sollicteren!

Commerciële Economie / Communicatie

Vlissingen

0,8-1,0 fte (32-40 uur)

2.657-3.631

HBO

05 jul. 2024

Omvang: 0,8- 1,0 fte
Standplaats: Vlissingen

Solliciteer dan op de vacature van projectmedewerker neurUX bijHZ University of Applied Sciences!

Wat is neurUX?


HZ beschikt over een eyetracking laboratorium, neurUX, waarmee kijkgedrag kan worden onderzocht. Toepassingen kunnen uiteenlopen van onderzoek naar kijkgedrag op websites tot het onderzoeken van het kijkgedrag tijdens winkelen in een warenhuis of showroom. En er zijn nog talloze toepassingen buiten een commerciële context denkbaar zoals oriënterend kijkgedrag op drukke plekken zoals een luchthaven of treinstation of hoe de smartphone je afleidt van het verkeer om je heen. De opleidingen Commerciële Economie en Communicatie maken gebruik van de mogelijkheden van dit laboratorium maar doen dit slechts tijdens een deel van het studiejaar. Doelstelling is andere partijen ook te laten profiteren van deze faciliteit.

Jouw werk als projectmedewerker


In deze nieuwe functie zorg jij voor continuïteit in de promotie van neurUX binnen en buiten de HZ door het opstellen en uitvoeren van een 'marketingplan'. Dit kan voor een deel online door social media als LinkedIn óf met een nieuwsbrief aan belangstellenden. Dit kan ook door live demonstraties te organiseren om belangstellenden kennis te laten maken met neurUX en eyetracking.

Binnen en buiten HZ ga je op zoek naar onderzoeksmogelijkheden. Bijvoorbeeld door in gesprek te gaan met de ICT-opleiding van HZ of met HZ-kenniscentra en -lectoraten. Ook externe partijen ga je benaderen. Dit kunnen andere onderwijsinstellingen zijn maar ook bureaus voor bijvoorbeeld webdesign.

In de uitvoering van onderzoeken bied je je ondersteuning en expertise aan. Het kan gaan om onderzoeken die door studenten worden uitgevoerd, maar ook om onderzoeken door anderen. Jij kent de hard- en software op je duimpje maar weet ook inhoudelijk op de onderzoeksopzet te adviseren. Namens neurUX onderhoud je de contacten met iMotions, de softwarepartner van neurUX.

Je organiseert vergaderingen van de projectgroep neurUX die bewaakt of doelstellingen worden behaald en neemt zelf ook deel aan deze overleggen.

Het zit in je


Betrokken en toegewijd bouw je aan het neurUX laboratorium zodat het uitgroeit tot een binnen en buiten HZ bekende en laagdrempelige onderzoeksfaciliteit. Je wordt teamlid bij het docententeam van de opleidingen Commerciële Economie en Communicatie dat onderdeel is van het domein Business, Vitality & Hospitality. We verwachten:

 • Een afgeronde hbo-opleiding in een passende richting, zoals bijvoorbeeld Commerciële Economie, Communicatie of Informatietechnologie;
 • Ervaring met werken in een team;
 • Ervaring met het leggen van contacten en opbouwen van projecten.

Kennis van user experience en onderzoek geeft je een bescheiden streepje voor op andere kandidaten.

Groei met ons mee


We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je - naast een levendige werkomgeving - ook:

 • Een tijdelijke aanstelling in de functie van projectmedewerker. De functie is onderdeel van de HZ kwaliteitsprojecten en is voor één jaar. Eventuele verlenging van deze aanstelling hangt af van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte;
 • We bieden een bruto maandsalaris tussen € 2.657,78 (aanloopschaal) en € 3.631,83 bij een fulltime dienstverband (schaal 7 conform CAO HBO);
 • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten en/of thuiswerkvergoeding;
 • Ongeveer 53 vrije dagen als je fulltime werkt;
 • Alle kans om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken;
 • Vrijheid en zelfstandigheid in je werk;
 • Leuke activiteiten vanuit HZ Fun, HZ Sport en HZ Cult én gratis toegang tot het HZ Vitality Centre.

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool

Met 4.800 studenten, 600 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, post-hbo-opleidingen en associate degrees. Daarnaast verrichten onze lectoraten en kenniscentra praktijkgericht onderzoek op de thema's vitaliteit, voeding, energie, water en biobased oplossingen.


Solliciteren

Ben jij de Projectmedewerker die het neurUX laboratorium stevig op de kaart kan zetten? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk donderdag 4 juli a.s. via de sollicitatiebutton hieronder. Toch liever eerst wat meer informatie? kan je alles vertellen over deze functie. Jaap mail je via

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 10 juli a.s. Zijn we beiden overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan begin je per september 2024 in jouw nieuwe rol als projectmedewerker neurUX.

Wij werven bij de HZ University of Applied Sciences zelf onze nieuwe collega'sFunctie:projectmedewerker
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2657 – 2657
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HZ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures veere
 2. Projectmedewerker HZ 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures