Vacature Projectcoördinator

Projectcoördinator in Middelburg

Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van projectschetsen tot een uitvoering- of bestek gereed ontwerp. Je ondersteunt de werkvoorbereider en projectleider, en draagt zorg voor de benodigde informatie om tot een definitief ontwerp te komen. Je werkt aan meerdere projecten tegelijk, wat zorgt voor afwisselend en uitdagend werk! Je zorgt voor de juiste vergunningen en bent contactpuntpunt voor verschillende belanghebbenden.

Je bent communicatief, proactief, daadkrachtig en ondernemend ingesteld en zoekt graag de samenwerking met collega's. Er zijn binnen deze organisatie geen 'vaste' kaders qua werkzaamheden, je krijgt hier veel vrijheid om ook andere facetten op te pakken en eigen te maken. Denk jij te passen in deze rol? Solliciteer!Functie:Civieltechnisch projectingenieur, Projectcoördinator
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via g.delien@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 19. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures veere
  2. Projectcoördinator Eminent Groep 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures