Vacature Partners

Partners in Middelburg

Producties

We ondersteunen de evenementen van onze partners door middel van audio, licht en video. Het uitblijven van technisch personeel dat de apparatuur bediend is hiervan uiteraard onderdeel en onze projectmanagers zorgen ervoor dat je als partners altijd een aanspreekpunt hebt tijdens het evenement.

Neem contact op!

Live Events

Grote of kleine groepen bij elkaar tijdens jouw evenement zorgen voor diverse uitdagingen om alle bezoekers de perfecte ervaring te geven. Denk bijvoorbeeld aan het weergeven van een presentatie; je wilt dat iedereen de presentatie goed kan zien. Naast het goed zichtbaar maken van de presentatie is het van belang dat de sprekers goed verstaanbaar, duidelijk en zichtbaar zijn door middel van goede verlichting.


Online Events

Online bezoekers jouw evenement laten meemaken, is sinds de Coronacrisis niet meer weg te denken en bied veel voordelen voor bezoekers. Het is echter van belang dat dit technisch goed wordt ondersteund en dat jij je als partner volledig kan richten op de bezoekers. Wij ondersteunen middels de camera's, extra audio en een platform voor het streamen van jouw evenement.


Meer weten over hoe we jouw event online kunnen verzorgen? Contacteer een van onze accountmanagers.

Hybride Events

Een gedeelte van je bezoekers is fysiek aanwezig tijdens het evenement en wil dit meemaken als een live event. De rest van je bezoekers wil je de gelegenheid bieden om het evenement vanuit huis te volgen.


We helpen je graag bij het hybride maken van je event. Door middel van camera's in de zaal zorgen wij dat de participanten thuis zien wat in de zaal gebeurd. Uiteraard is het mogelijk dat de participanten vanuit huis kunnen deelnemen en kunnen spreken naar de bezoekers in de zaal.


Contacteer onze accountmanagers voor een business case van jouw event.

INTERESSE? NEEM CONTACT OP!

CONTACT

Riddersma EventsFunctie:partner
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Riddersma Events via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures veere
  2. Partners Riddersma Events 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures