Nieuwe stickers PMD-containers

Nieuwe stickers PMD-containers

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Veere en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Gemeente Veere heeft het volgende bericht gedeeld op 2023-12-01 10:22:00:  Veere - Alle PMD-containers in onze gemeente worden deze maand van nieuwe stickers voorzien. Op deze manier hopen we dat duidelijker wordt wat er wel en niet in een PMD-container hoort. Een PMD-container is een container voor Plastic, Metaal en drankkartons. Op de foto: nieuwe sticker PMD-container Afkeur PMD-afval De afgelopen maanden is er meer PMD-afval afgekeurd. De oorzaak hiervan is vervuiling ofwel afval dat niet in een PMD-container thuis hoort. Door middel van nieuwe stickers hopen we duidelijker te maken wat wel of niet bij het PMD-afval thuishoort. Twijfelt u wat precies PMD-afval is? Bekijk dan de website van de ZRD(externe link) of download de ZRD app. Naast de nieuwe stickers, vragen we tijdens openbare vergaderingen van stads- en dorpsraden ook aandacht voor afval. Er worden presentaties gegeven, waarbij u van harte uitgenodigd bent. Vervanging restafvalcontainers Er worden dit jaar 58 restafvalcontainers vervangen. De nieuwe restafvalcontainers zijn voorzien van nieuwe stickers. De containers die dit jaar vervangen worden staan vooral op (vakantie)parken. Alleen containers in kernen die er slecht aan toe zijn, worden dit jaar nog vervangen. Alles overige restafvalcontainers worden in de eerste helft van 2024 vervangen. Vragen? Heeft u vragen over afval? Mail dan naar afvalapart@veere.nl Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op WhatsApp Print deze pagina Mail URL van pagina: Nieuwe stickers PMD-containers....

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Gemeente Veere.

Deel dit bericht:

Redactie Veerekrant

Welkom op de externe berichten pagina van Veerekrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Extern
  2. Nieuwe stickers PMD-containers

Nog meer externe nieuwsberichten