Vacature Medewerker Kleinschalig Wonen

Medewerker Kleinschalig Wonen in Middelburg

Medewerker kleinschalig wonen bij Woondroom Middelburg

Woondroom Middelburg logo 2018

2439-WDM-MKWWoondroom Middelburg is op zoek naar een nieuwe medewerker kleinschalig wonen . Het gaat om een parttime functie van 12 uur per week.

Ben jij een hartelijke en respectvolle persoonlijkheid en heb je ervaring met en/of interesse in het werken met (jong)volwassenen met autisme en normale intelligentie, ben je flexibel, rustig van aard en heb je plezier in schoonmaken en zorgen? We leren je graag kennen!

Woondroom Middelburg (WDM) is een kleinschalig ouderinitiatief, waar 9 bewoners gehuisvest zijn. Momenteel is er een plaats vrij voor een 10e persoon.
De bewoners van WDM hebben een diagnose in het Autisme Spectrum en een normale intelligentie. Zij zijn in staat om zelfstandig te wonen met ondersteuning van begeleiders. De bewoners beschikken elk over een eigen appartement. In de gezamenlijke ruimte komen bewoners bij elkaar om samen tijd door te brengen (eten, spelletjes doen, met elkaar praten). Regelmatig doen de bewoners een gezamenlijke activiteit buiten de deur.

In dit ouderinitiatief is kleinschaligheid, eigen regie, vertrouwen, veiligheid en groeien in zelfstandigheid belangrijk en zijn de ouders blijvend betrokken bij de zorg voor hun zoon of dochter.


Wat ga je doen?

Je hebt plezier in het schoonmaken en opruimen. Je zorgt voor een opgeruimde, schone gezamenlijke ruimte en verricht huishoudelijke werkzaamheden in de appartementen van bewoners (soms samen met de bewoner). Als je een frisse, nette ruimte achter je laat, geeft je dat een voldaan gevoel.

Tevens ondersteun je de begeleiders bij activiteiten (vrijetijdsbesteding) met de bewoners (plm. één vrijdagavond in de twee weken) en een enkele keer gebruik je samen met bewoner(s) de lunch.

Wat vragen wij van jou?

 • Affiniteit met de zorg.
 • Je hebt plezier in schoonmaakwerkzaamheden.
 • Een vriendelijke, gastvrije, rustige en geduldige aard.
 • Flexibel inzetbaar.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor een jaar met WoondroomZorg voor 12 uur per week. Bij goed functioneren is het onze bedoeling je contract te verlengen.
 • Salariëring volgens de cao VVT (Thuiszorg). Voor deze functie geldt FWG 25. Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je salaris bij een fulltime dienstverband tussen de €2.285,- en € 2.928,- bruto per maand.
 • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, fitplan).
 • Werken met een betrokken, gezellig en bevlogen team collega's.
 • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling.

Wanneer we enthousiast worden van je brief, maken we zo snel mogelijk een afspraak met je voor een kennismakingsgesprek.

Middelburg

12

Medewerker kleinschalig wonen bij Woondroom Middelburg

 • Regio
 • Aantal Uren
 • Coördinator
 • Bewoners

Middelburg

Woondroom Middelburg logo 2018Functie:medewerker kleinschalig wonen
Startdatum:10-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2285 – 2928
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WoondroomZorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures veere
 2. Medewerker Kleinschalig Wonen WoondroomZorg 10-06-2024

Bekijk ook andere vacatures