Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning, Veerseweg 91, 4351 SC Veere

Aanvraag voor bouwvergunning

Op 12 december 2023 is een aanvraag ontvangen voor het bouwen van een loods op locatie Veerseweg 91, 4351 SC Veere. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00001148. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeenten aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning? De gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 12 december 2023 en neemt daarover waarschijnlijk voor 6 februari 2024 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. De stukken kunt u inzien op het gemeentehuis, Traverse 1 in Domburg. Wilt u één of meerdere dossiers inzien? Wij helpen u graag. De Centrale Publieksbalie werkt uitsluitend op afspraak. We vragen u contact op te nemen via 0118 555444, dat kan vanaf 08.30 uur ‘s morgens. U kunt ons ook mailen: gemeente@veere.nl. Geeft u daarbij het zaaknummer aan.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Veere. Bekijk alle Bekendmakingen Veere in .

https://veerekrant.nl/bekendmakingen-veere/

Deel dit bericht:

Redactie Veerekrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Veerekrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Veere.

Gerelateerde berichten