Vacature Jeugdbeschermer

Jeugdbeschermer in Middelburg

Over de functie

Als jeugdbeschermer sta jij centraal in het waarborgen van de veiligheid van kinderen en jongeren die in een kwatsbare positie verkeren. Je werkt intensief samen met gezinnen, instanties en hulpverleners om een stabiele en veilige leefomgeving te creëren. Jouw doel is om jeugdigen te beschermen tegen mishandeling, verwaarlozing en misbruik, en hen te begeleiden naar een gezonde en veilige toekomst.

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van Social Work, Maatschappelijk Werk of Pedagogiek;
  • Je bent in het bezit van een SKJ-registratie;
  • Ervaring in het werkveld als Jeugdbeschermer;
  • Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week;
  • In het bezit van een rijbewijs voor ambulante werkzaamheden.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een landelijk werkende organisatie, actief binnen het justitieel kader (zowel strafrechtelijk als civielrechtelijk). Zij bieden diensten op het gebied van jeugdbescherming, jeugdreclassering en volwassenenreclassering. Het werk wat zij verrichten wordt gekenmerkt door vasthoudendheid, gedrevenheid, passie, vakmanschap, 'straat' ervaring en een pragmatische aanpak.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Jeugdbeschermer die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:jeugdbeschermer
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3500 – 5200
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via mirte.schott@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures veere
  2. Jeugdbeschermer Maandag 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures