Vacature Informatieadviseur

Informatieadviseur in Middelburg

Over de functie

We zijn op zoek naar een informatieadviseur met goede advies- en communicatieve vaardigheden: iemand die denkt in mogelijkheden, partijen verbindt, soepel samenwerkt, resultaatgericht is en anderen effectief kan overtuigen. Verder beschik je over een goede dosis organisatiesensitiviteit en ben je in staat zaken effectief te organiseren en te plannen.

Er is behoefte aan een informatieadviseur die proactief betrokken is, meewerkt en meedenkt bij de implementatie van de Wet open overheid en gerelateerde projecten. In de komende periode staan er veel acties op de agenda waar jouw inzet nodig is:

  • Samenwerken met teamleden en bijdragen aan de implementatie van de Wet open overheid en aanverwante projecten.
  • Adviseren over strategische, tactische en operationele aspecten van procesinrichting en over het lopende project betreffende informatiehuishouding binnen de organisatie.
  • Identificeren van ontwikkelingen binnen het project die impact hebben op informatievraagstukken en advies verstrekken over de gevolgen daarvan voor de organisatie.
  • Verzekeren van de coherentie tussen de implementatie van de Wet open overheid en het bredere informatiebeheer binnen de gemeente, dit uiteraard in nauwe samenwerking met collega’s.

Functie eisen

Je adviseert op strategisch, tactisch en operationeel niveau over de inrichting van processen en over het lopende project 'informatiehuishouding op orde' binnen de organisatie. Daarnaast signaleer je ontwikkelingen in het kader van het project die betrekking hebben op informatievraagstukken en geef je advies over de impact daarvan op de organisatie. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de samenhang tussen de implementatie van de Woo en de bredere informatievoorziening binnen de gemeente. Dit doe je uiteraard samen met je directe collega’s.

De perfecte kandidaat voldoet aan de volgende criteria:

  • Je hebt een relevante afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Bedrijfskundige Informatica, Informatiemanagement of een vergelijkbare discipline.
  • Je beschikt over recente werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je hebt minimaal 2-4 jaar relevante, recente werkervaring.
  • Je hebt specifieke vakkennis van de Wet open overheid (Woo), Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en zaakgericht werken.

Over het bedrijf

Over de opdrachtgever:

Maandag® is de grootste detacheerder in de publieke sector. Vanuit Maandag® kunnen wij jou zekerheid bieden in combinatie met afwisseling. Zo profiteer je van een vast contract, maar werk je flexibel aan verschillende projecten en opdrachtgevers. Daarnaast bieden we volop ontwikkelingsmogelijkheden en werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega's van Maandag®. Maandag biedt flexibele zekerheid: een vast dienstverband met de flexibiliteit om diverse opdrachten aan te gaan.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Flexibele werktijden zijn bespreekbaar. De salarisindicatie voor deze functie ligt tussen €4000,- en €6000,-, afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden. Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar en een kilometervergoeding van €0,21 per kilometer. Ook vakantiegeld en een éénmalige uitkering zijn onderdeel van ons aanbod.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Informatieadviseur die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Systeemanalisten
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 6000
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via sven.broekman@maandag.nl of 31657653366. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures veere
  2. Informatieadviseur Maandag 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures