Gratis tegoedbon voor planten

Gratis tegoedbon voor planten

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Veere en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Gemeente Veere heeft het volgende bericht gedeeld op 2023-12-01 10:22:00:  Veere - Help mee om onze prachtige gemeente groener en duurzamer te maken door tegels uit uw tuin te halen en planten of bomen in uw tuin te plaatsen. Nu nog aantrekkelijker om tegels weg te halen, want wij stellen tegoedbonnen van € 25,- beschikbaar om uw tuin groener te maken. En hoe meer tegels u uit uw tuin haalt, hoe meer tegoedbonnen u krijgt. Voordelen van een groene tuin Meer groen in uw tuin heeft een positief effect op uw eigen gezondheid én u helpt de natuur een handje. Planten en bomen nemen meer water op dan een terras. Bij hevige regenbuien heeft u met een groene tuin daarom minder kans op wateroverlast. Aanpassingen Een tuin kan makkelijk in onderhoud zijn als u (inheemse) planten kiest die goed bij de omstandigheden in uw tuin passen. Elke tegel die u weghaalt en vervangt door planten is een stapje in de goede richting. Plaats bijvoorbeeld een insectenhotel en kies voor planten met veel nectar en stuifmeel. Wilt u het groter aanpakken? Denk dan eens aan een WADI (Water Afvoer Drainage en Infiltratie) of een groen dak. Tegoedbon Door tegels uit uw tuin te verwijderen, kunt u een tegoedbon krijgen waarmee u bij een aangesloten verkooppunt in de gemeente Veere planten of ander groen kunt kopen. Wij stellen 70 bonnen van € 25,00 beschikbaar. Op = op. Aanmelden kan tot en met 31 december 2023 via het onderstaande formulier. Aanvraagformulier tegoedbon Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op WhatsApp Print deze pagina Mail URL van pagina: Gratis tegoedbon voor planten....

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Gemeente Veere.

Deel dit bericht:

Redactie Veerekrant

Welkom op de externe berichten pagina van Veerekrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Extern
  2. Gratis tegoedbon voor planten

Nog meer externe nieuwsberichten