GEMEENTEBLADKraaienestweg 1 in Veere, intrekken aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een huifbedopstapstation

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Datum van intrekking: 26 februari 2024Extern zaaknummer: SXO83239037Bovenstaande aanvraag kan uit meerdere activiteiten bestaan, zoals bouwen, slopen, kappen, een uitweg maken en/of brandveilig gebruik van een pand.De publicatie van een aanvraag heeft een informatief karakter. Tegen een aanvraag kan geen bezwaarschrift worden ingediend. Dat kan pas nadat het college op de aanvraag heeft beslist.InformatieDe binnengekomen aanvragen zijn door ons nog niet getoetst. De stukken kunt u inzien op het gemeentehuis, Traverse 1 in Domburg. De Centrale Publieksbalie werkt alleen op afspraak .Wilt u één of meerdere dossiers inzien? Wij helpen u graag en vragen u contact op te nemen via 0118 555444, dat kan vanaf 08.30 uur ‘s morgens. U kunt ons ook mailen: gemeente@veere.nl. Geeft u daarbij het externe zaaknummer aan.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Veere. Bekijk alle Bekendmakingen Veere in .

https://veerekrant.nl/bekendmakingen-veere/

Deel dit bericht:

Redactie Veerekrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Veerekrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Veere.

Gerelateerde berichten