Dorpshuis Amicitia in Aagtekerke geopend

Dorpshuis Amicitia in Aagtekerke geopend

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Veere en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Gemeente Veere heeft het volgende bericht gedeeld op 2023-11-27 9:22:00:  Aagtekerke - Wethouder Tuk opende maandag 20 november 2023 Amicitia in Aagtekerke. Amicitia is de nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA) aan de Agathastraat in Aagtekerke. Samen met enkele kinderen van de Versluijsschool knipte de wethouder maandag een door de kinderen gemaakte slinger door. Daarmee hebben de inwoners van Aagtekerke een nieuw dorpshuis. Na het welkomstwoord van wethouder Tuk was het tijd voor een drankje en een hapje. De hele dag door konden geïnteresseerden een kijkje nemen in het nieuwe gebouw. Opening en open huis Vindt u het leuk om maandag een kijkje te komen nemen in Amicitia? U bent van harte welkom! Om 11.00 uur (inloop 10.45 uur) vindt de officiële opening plaats door wethouder Bert Tuk. Aansluitend is er tot 20.00 uur een open huis. Veelzijdige ontmoetingsplek Met de nieuwe MFA brengt de gemeente Veere zoveel mogelijk maatschappelijke voorzieningen in Aagtekerke bij elkaar. Het multifunctionele gebouw omvat een gymzaal, dorpshuis- en gezondheidsfunctie. De nieuwe accommodatie is bijna energieneutraal (BENG) en heeft geen gasaansluiting. De speeltuin van het Dorpsplein/Bouwluststraat in Aagtekerke is verplaatst en ligt nu naast Amicitia. Stichting Vrouwen Agatha Stichting Vrouwen Agatha gaat het nieuwe dorpshuis Amicitia exploiteren. De Stichting was ook al actief in het oude dorpshuis. Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op WhatsApp Print deze pagina Mail URL van pagina: Dorpshuis Amicitia in Aagtekerke geopend....

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Gemeente Veere.

Deel dit bericht:

Redactie Veerekrant

Welkom op de externe berichten pagina van Veerekrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Extern
  2. Dorpshuis Amicitia in Aagtekerke geopend

Nog meer externe nieuwsberichten