Cultuurontmoeting Veere

Cultuurontmoeting Veere

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Veere en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Gemeente Veere heeft het volgende bericht gedeeld op 2023-12-05 16:22:00:  Veere - Bent u actief in de Veerse cultuursector? Kom dan donderdagavond 14 december naar de Cultuurontmoeting Veere. Wij organiseren deze avond, samen met Kunsteducatie Walcheren, voor culturele organisaties, cultuurprofessionals, cultuurbeoefenaars, (amateur) cultuurmakers en verenigingen die actief zijn in de Gemeente Veere. De avond staat in het teken van het toekomstige Veerse cultuurbeleid en vooral de ontmoeting en uitwisseling tussen alle mensen die actief zijn in de Veerse cultuursector. Programma 17.00 uur - Aanschuifmaaltijd met soep en broodjes 17.45 uur - Opening 18.00 uur - Presentatie concept cultuurbeleid gemeente Veere 19.00 uur - Pauze 19.15 uur - Bespreken input cultuurbeleid 19:45 uur - Meedenken: kwaliteitsverbetering cultuurbeleid 20.00 uur - Veerse Cultuurquiz 20.15 uur - Einde/ borrel Aanmelden U kunt zich tot en met 11 december aanmelden via het aanmeldformulier(externe link) . Locatie cultuurontmoeting De bijeenkomst vindt plaats in Museum Veere (Schotse Huizen), Kaai 25, 4351 AA in Veere. Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op WhatsApp Print deze pagina Mail URL van pagina: Cultuurontmoeting Veere....

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Gemeente Veere.

Deel dit bericht:

Redactie Veerekrant

Welkom op de externe berichten pagina van Veerekrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Extern
  2. Cultuurontmoeting Veere

Nog meer externe nieuwsberichten