Vacature Contract Stage

Contract Stage in Grijpskerke

Wij zijn heerlijkehuisjes.nl! Online verhuurder van circa 3.500 vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Nederland, België en Duitsland. Naast online zijn we ook lokaal aanwezig met onze serviceafdeling voor 100 vakantiehuizen op Walcheren. Wij zijn een hecht team met verschillende achtergronden en functies. Wij werken graag samen. Hierin zijn wij betrokken bij elkaar, in ons werk en hebben wij oog voor onze omgeving.

Jij bent een enthousiaste student op MBO 3 of 4 niveau die graag met zijn of haar collega's aan de slag gaat om samen een glimlach bij onze gasten te toveren. Tijdens je stage help je mee op alle fronten van de afdeling. Zo behandel je alle vragen die binnenkomen per telefoon en mail. Ook doe je praktijkervaring op aan de receptie en in de vakantiehuizen. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om te werken aan je stageopdrachten.

Jij als stagiair..

  • houdt van aanpakken en neemt initiatief.
  • bent enthousiast en wil graag leren.
  • hebt geen moeite om ook onze Duitse gasten te woord te staan.
  • woont in de omgeving van Grijpskerke.
  • krijgt een stagevergoeding van € 350,- per maand bij een fulltime werkweek.
  • krijgt begeleiding van ervaren Zeeuwse reisspecialisten.

Wil je solliciteren op deze stageplaats? Vul dan het formulier hiernaast in en je hoort snel van ons! Vergeet niet om je stageperiode duidelijk te vermelden.

Kantoorlocatie Grijpskerke

Type contract Stage

Minimaal aantal uren 32

ContactpersoonFunctie:stage contract
Startdatum:14-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Silka Holiday Rentals via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures veere
  2. Contract Stage Silka Holiday Rentals 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures