Vacature Calculator

Calculator in Zoutelande

Als Calculator ben je betrokken bij een grote diversiteit aan bouwprojecten. Je werkt samen met een jong team professionals waarbij je de kans krijgt jezelf verder te ontwikkelen in je vak. Je bent verantwoordelijk voor het maken van de calculaties, controleert tekeningen en vraagt prijsopgaves op ten behoeve van de inkoop en inzet van onderaannemers. Daarnaast ondersteun je bij de werkvoorbereiding, vergunningstrajecten aanbestedingen en tenders. Je denkt na over duurzame oplossingen in het bouwproces en de materiaalkeuze. Ook offertes zijn voor jou een makkie: je vraagt ze aan, vergelijkt ze, brengt ze uit en ondertekent ze. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en aftersales voor eigen klanten of relaties.Functie:Kostendeskundige
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via m.spier@eminentgroep.nl of 06 - 48 60 79 80. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures veere
  2. Calculator Eminent Groep 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures