Vacature Bijbaan Verkoopmedewerker

Bijbaan Verkoopmedewerker in Middelburg

Werken bij Lucardi

 1. Bijbaan verkoopmedewerker in Middelburg

Het is je vast weleens opgevallen tijdens het winkelen in het dorp, het centrum of de grote stad. Misschien ben je weleens bij ons binnengelopen, en heb je iets gekocht of een horloge laten maken. Herkenbaar door haar welbekende kleur en uitnodigende open winkelfront: Lucardi Juwelier.

Lucardi bestaat sinds 1988, toen nog bekend onder de naam . Op dit moment is Lucardi Juwelier fors gegroeid. We tellen tot heden ruim 130 winkels in Nederland. De organisatie is actief in onze buurlanden België en Duitsland. In Frankrijk zijn we actief op Zalando.

Wist je dat : ABN AMRO heeft ons uitgeroepen tot de beste winkelketen van Nederland 2023-2024, en ook tot retailer van het jaar 2023-2024!

Wat ga ik precies doen als verkoopmedewerker?

Goede vraag! Wij bij Lucardi Juwelier streven naar klanttevredenheid door uitstekende service te bieden aan onze klanten. Voor onze winkel in Middelburg zijn we op zoek naar een nieuwe

collega. Je komt terecht in een fijn team waar je de mogelijkheid krijgt om een specialist te worden in Lucardi-sieraden en meer.

Je bent van nature enthousiast en houdt van aanpakken. Met onze eigen gepersonaliseerde trainingen voor al onze producten, streven wij ernaar jou een plezierige werkomgeving te bieden met leuke collega's. Samen met het huidige team ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel, het verlenen van service en het adviseren van klanten die bij jullie binnenkomen.

Ben je op zoek naar een bijbaan? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als verkoopmedewerker bij Lucardi? Lees dan verder.

Wat moet ik in mijn mars hebben?

 • Je vindt het leuk om klanten te woord te staan;
 • Je hebt affiniteit met mode en/of sieraden;
 • Je bent een teamplayer;
 • Je bent flexibel;
 • Je bent doordeweeks als in het weekend inzetbaar;
 • Geen ervaring? Geen probleem, wij begeleiden jou met plezier!

Je krijgt een flexibel rooster van je Shopmanager. Lucardi biedt haar oproepmedewerkers een goed salaris aan. Je kunt verwachten dat je maandelijks een uitbetaling ontvangt waarbij vakantiegeld en vakantiedagen zijn inbegrepen. Zie onderstaande uurlonen:

Leeftijd Uurloon 21 jaar en ouder € 15,79 20 jaar € 12,64 19 jaar € 9,47 18 jaar € 7,90 17 jaar € 6,23 16 jaar € 5,45 15 jaar € 4,74
 • Profiteer van aantrekkelijke personeelskorting;
 • Korting op de aaneengesloten collectieve zorgverzekering;
 • Mogelijk tot een kilometer vergoeding of volledig vergoeding voor het OV;
 • Indien mogelijk heb je recht op een pensioenregeling;
 • Tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vaste aanstelling.

Ik wil hier graag aan de slag!

Zie jij jezelf bij ons schitteren? Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met onze Lucardi Recruitment door te mailen naar .

Vacature: Bijbaan verkoopmedewerker in Middelburg

Functie:bijbaan verkoopmedewerker
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lucardi Juwelier via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Veerekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de veerekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures veere
 2. Bijbaan Verkoopmedewerker Lucardi Juwelier 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures